NED | ENG
Turn Key Business Events | Postbus 895, 5600 AW EINDHOVEN | T +3140 29 61 855 |

Turn Green is het groene label van Turn Key Business Events bv. Turn Green brengt twee aspecten samen: duurzaamheid én de topkwaliteit die u van Turn Key Business Events bv gewend bent.

Turn Green ziet duurzaamheid als een logisch gevolg van MVO, het ondernemen met oog voor de toekomst. Groene elementen worden daarom zoveel mogelijk door Turn Green doorgevoerd, zonder daarbij dwingend te worden of te overdrijven. Kwaliteit gebaseerd op duurzame uitgangspunten, maar met dezelfde creativiteit en sfeer.

Zo worden bij de organisatie van onze evenementen CO2-reducerende maatregelen genomen en wordt met tal van kleine items de duurzaamheidswaarde van het evenement verhoogd. Dat levert een positieve en constructieve sfeer op. Nu en voor de toekomst.

 

U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan recycling, beperken van waste, volledig biologische food & beverage, groen geaarde stroomplannen, locaties met een groen label en digitale en groene communicatie. Verder werkt Turn Green altijd met lokale leveranciers. Ook dat levert een stevige CO2-reductie op.

Turn Green maakt haar groene naam waar tijdens evenementen, meetings, presentaties, publicaties, productlanceringen, zowel binnen als buiten. Ook voor groene incentive reizen kunt u bij Turn Green terecht. Daarbij beschikt Turn Green over een uitgebreid groen netwerk waarmee u uw relaties toont dat u duurzaamheid serieus neemt.

Omdat Turn Green haar groene evenementen anders insteekt, blijkt keer op keer dat duurzaam niet beduidend duurder hoeft te zijn. Met kleine ingrepen kan al een flinke reductie van de milieubelasting worden gerealiseerd. Daarmee wordt uw evenement een stevige tool voor uw green branding en is het tegelijkertijd goed voor uw portemonnee.