Business events, persoonlijk en uniek

Al 25 jaar onderscheidend

Met ruim 25 jaar ervaring in zakelijke events weet Turn Key wat het betekent om vorm en inhoud te geven aan een event. Zowel wat betreft creatie als organisatie. Welke creatieve keuzes we ook maken: jouw doelstelling, boodschap en gasten verliezen we nooit uit het oog.

Volop ervaring met elk type business event

Ook jouw zakelijke event verdient een persoonlijke, onderscheidende insteek. Vanzelfsprekend worden we daarbij op weg geholpen door de doelstelling die je voor ogen hebt en de boodschap die je wilt uitdragen.

Met behulp van deze ingrediënten gaan we aan de slag om een event te creëren en te organiseren dat qua sfeer en boodschap bij je past. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een sales meeting, een aandeelhoudersvergadering, een brandactivatie campagne, een productlancering, een medisch congres, een exclusief high-end diner of een incentive reis.

EEN PERFECTE, BETEKENISVOLLE BELEVING

Elk event heeft een uniek karakter

Onze events bieden meer dan het beleven van een bijzondere ervaring alleen. We verstaan de kunst om de beleving én de boodschap van een event aan elkaar te koppelen. Zo geven we elk business event een uniek karakter. Jouw gasten ervaren, begrijpen en voelen de boodschap beter: een voorwaarde om ermee aan de slag te gaan.

Porsche BUSINESS EVENT

“De Mille Miglia, de mooiste race ter wereld, doet de ware autoliefhebber zijn hart sneller kloppen.”

Lees verder

Bedenken, creëren en organiseren van A tot Z

Van idee tot uitvoering: de organisatie van elk business event doorloopt een aantal vaste stadia. In elk stadium vertolken we graag de regierol. Van A tot Z kun je het bedenken, creëren en organiseren van een event met een gerust hart uit handen geven.

Denk hierbij niet alleen aan de keuze van een pakkend thema of op maat gesneden vormgeving van de communicatie, zoals presentaties, video’s en drukwerk. Ook een perfecte locatie, de catering, gastsprekers en entertainment regelen we tot in detail.

DIGITAL EXPERIENCES

Toch liever digitaal? We hebben een uitgebreid aanbod in Digital Experiences

Lees verder